+32 472 21 07 72

Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Je kan komen vanaf de eerste week na de geboorte tot een jaar. Hoe jonger de baby, hoe gemakkelijker het gaat om je baby te laten wennen aan het water.
Bij ziekte, koorts of 24u na een vaccinatie.
Dat kan. Ga naar onze kadobonpagina en kies uit de vier kadobonnen die we aanbieden. Je kan enkel betalen met Kredietkaart en Paypal. De kadobon wordt per mail verstuurd nadat we de betaling ontvangen hebben.
Een kadobon is 12 maanden geldig.
Als je lid bent van het Onafhankelijk Ziekenfonds krijg je 25 euro korting. Daarvoor kan je een formulier aanvragen bij je ziekenfonds en ik vul dat hier voor je in.
Huilen tijdens de massage of de babyspa is een teken dat het te vermoeiend is. Weet wel dat massage en drijven in het water voor je baby zowel ontspanning als inspanning is. Je kan de duur van de sessie aanpassen aan de behoefte van je baby.
Dit mag je zelf kiezen. Het is echter aangenamer voor je baby om zonder pamper te masseren.
De ene baby is beweeglijker dan de andere. Dit maakt het er soms niet gemakkelijker op om te masseren, maar weet dat je baby geniet van je aanraking. De ontspanning komt sowieso na de inspanning!
In dat geval kan je je baby hier in alle rust eten geven.
Een vijf à tien minuutjes op voorhand is oke. Het is leuk om je baby op een rustig tempo voor te bereiden zodat jullie ontspannen aan de sessie kunnen starten.